Naštvaná Dana Morávková promluvila o Maláskovi: Je mezi nimi velká láska, ale přesto mu zakázala oblíbené aktivity

Dana Morávková, Petr Malásek

Dana Morávková (52) si s manželem zažila peklo. Když měl nehodu, při které si zlomil obě ruce, nesmírně se o něj bála. A i proto teď musí Petr Malásek nadobro skoncovat se svými oblíbenými aktivitami.

Petr Malásek rád jezdil na kole a na motorce, s tím je ale konec. Zbyl mu jen klavír, na který si už vesele brnká. Manželka se o něj starala takzvaně ‚na plný úvazek‘, sám totiž se zlomenýma rukama nemohl dělat vůbec nic.

„Byla jsem vyděšená k smrti, ale pak do mě vjel vztek. Kolo jsem zamkla do sklepa a má utrum. Stejně tak motorku. Vůbec si neuvědomuje, že mohl přijít o život. Má tady manželku a syna, takže žádné kolo nebude,“ řekla rázně Morávková pro deník Blesk.

„V nemocnici jsem byla denně, dokonce jsme tam slavili synovy 26. narozeniny. No, a když ho pustili domů, tak jsem ho krmila, oblékala, sprchovala, no prostě všechno. Nechci to specifikovat, známe lidi, ale on měl obě ruce v sádře a nemohl dělat vůbec nic. Tady se pozná, jak se lidi milují a mezi námi je velká láska,“ vysvětlila herečka, která už sice strach nemá, ale místo toho ji doprovází vztek.

V současné době je na tom Malásek už mnohem lépe, ortézu už má jen na jedné ruce. Podle Morávkové se ale manžel stále zajímá hlavně o své kolo. Ve skutečnosti to byla první věc, kterou zkontroloval po příjezdu z nemocnice.

Dana má ale velké štěstí, že o manžela nepřišla. „Víte, já jsem v té nemocnici byla každý den a mluvila jsem s lékaři, kteří mi říkali: Paní Morávková a viděla jste někdy, jak dopadnou jiní cyklisti? Takže moje největší radost je, že můj manžel žije. Z toho mám největší radost,“ prozradila pro portál Extra herečka, která si Maláska vzala před 28 lety.

Zdroj: Autorský text, redakce Reponse, Blesk, Extra; Náhledová fotografie: Pavel Gwužď/NextFoto.cz