Dominika Mesarošová se přijela soudit o výživné na syna v outfitu za půl milionu korun

Dominika Mesarošová

Modelka Dominika Mesarošová (39) oslavila své narozeniny a hned druhý den vyrazila vstříc povinnostem. Mezi tu nejdůležitější patřila návštěva soudu, kde se má s bývalým partnerem Tomášem Novotným dohodnout na výživném a péči pro syna Eliána (6).

Dominika Mesarošová je v posledních týdnech v popředí všech médií. Nejdříve za to mohly mylné spekulace o jejím vztahu s Jaromírem Soukupem, pak veřejné pomluvy Agáty Hanychové, kterou Mesarošová během chvilky uzemnila.

Nyní se modelka vydala ve velmi dobré náladě k soudu, kde se řešilo výživné a péče o jejího syna. Ačkoliv Mesarošová vypadala spokojeně, její expartner už na tom tak dobře nebyl. K soudu dorazil s viditelně špatnou náladou, kterou si ještě vybíjel na přítomných fotografech, kteří si tuto soudní bitvu nemohli nechat ujít.

Mesarošová přijela k soudu ověšená luxusními doplňky, mezi kterými nechyběla slavná kabelka značky Dior, ale také kabelka Louis Vuitton, ve které měla potřebné dokumenty. Oblékla si krátké černé šaty a vše doplnila náramkem značky Cartier, hodinkami Rolex a lodičkami Christian Loubotin. Celková částka outfitu přesáhla půl milionu korun. Pravděpodobně nejvíc ale Novotného naštval modelčin okouzlující a spokojený úsměv.

Byl to právě Novotný, kdo na Mesarošovou podal žalobu, ačkoliv se během léta byli schopni na všem domluvit. Modelka měla radost, že stráví společný čas se synem, a třeba i vyrazí na dovolenou. Pak se ale všechno zvrtlo. „To jsou věci při návratu z dovolené. Žaloba. A to jsem chtěla vidět pouze účtenku, protože jsem si nebyla jistá, zda po sloučení dvou domácností je televize a tiskárna z roku 2019 skutečně jeho, či se jedná o můj majetek,“ řekla před časem pro deník Expres a dodala, že televizi dostal její syn od otce, a tiskárnu užívá pouze pro tisk podkladů pro syna, který se i v předškolním věku rád učí nové věci. Mileráda by tiskárnu svému bývalému příteli vrátila, pokud by mu to udělalo radost.

Je zřejmé, že soudní bitva bude ještě nějakou dobu pokračovat a my vás budeme o každé novince včas informovat.

Zdroj: Expres, Blesk; Náhledová fotografie: Pavel Gwužď/NextFoto.cz