Simona Krainová o penězích: Za auta a kabelky už neutrácí, raději kupuje nemovitosti po světě

Simona Krainová

Modelka a influencerka Simona Krainová (51) promluvila o svém soukromém životě a mimo jiné prozradila i to, za co ráda utrácí. V minulosti to byly drahé kabelky a auta, nyní to má ale úplně jinak.

Simona Krainová se podělila o své plány a čtenářům prozradila i spoustu detailů ze svého osobního života. Třeba i to, jak se u ní během let změnil způsob utrácení peněz. Modelka nepochybně vydělává spoustu peněz, které ale nerada nechává v bance. Mnohem raději je investuje.

„Začala jsem přemýšlet o tom, co je to štěstí, jestli je to mít větší auto, víc peněz, drahá kabelka… Jediné, co mě baví, je nakupovat nemovitosti. Investovat peníze do chytrých věcí, nenechávat to v bance, protože si myslím, že ta doba je velmi nejistá,“ prozradila modelka v rozhovoru pro Blesk. „Člověk nikdy neví, ale samozřejmě nejsem žádný finanční poradce, ale určitě bych radši tyhle ty věci, jako jsou nemovitosti, nechala pak dětem. Anebo vlastně ne, všechno prodáme a budeme si s Karlem někde užívat. Ať se o sebe postarají samy, já sem taky z domu odešla s rohlíkem se šunkou,“ řekla se smíchem.

Simona už s manželem skutečně vlastní několik nemovitostí. Například v Dominikánské republice nejen vlastní apartmán, ale aktuálně i staví dům. Další nemovitosti pak mají třeba i v Česku. „Před časem jsme uvažovali, že prodáme chalupu ve středních Čechách, ale neudělali jsme to. Sice tam nejezdíme, ale naši kamarádi si ji občas půjčují, když se chtějí vykoupat v bazénu.“ 

Simona má už vyhlédnuté další apartmány, brzy tedy nejspíš koupí i nějaký další. Jestli bude v Česku, v Dominikánské republice a nebo třeba ve Španělsku, to zatím neprozradila. Modelka si tedy našla velmi drahou zálibu, ale jak se zdá, naprosto jí to tak vyhovuje. S manželem jsou spokojení a jak se zdá, příliš jim toho v životě nechybí.

Krainová nedávno oslavila s manželem Karlem 14 let výročí od svatby, která se konala ve Staroměstské radnici v Praze. Tehdy byla modelka v sedmém měsíci těhotenství a po velké svatbě příliš netoužila. Ačkoliv původně plánovala druhou svatbu, dnes už to údajně nechce.

Zdroj: Autorský text, redakce Reponse, Blesk; Náhledová fotografie: Pavel Gwužď/NextFoto.cz