Jana Paulová kvůli StarDance trpí bolestmi: Úlevu hledá i v konopí

Jana Paulová, StarDance

Herečka Jana Paulová se po pečlivém rozhodování odholala k účinkování v soutěži StarDance. Lehké to pro ni však není už teď, protože trpí velkými bolestmi, kterých se snaží zbavit různými způsoby. Ačkoliv jsou pro ni tréninky utrpením, tanec jí i tak dělá upřímnou radost.

Když Jana Paulová dostala nabídku účinkovat v pořadu StarDance, její odpověď byla nejdříve záporná. Nakonec se však ještě jednou zamyslela, poradila s lékaři, a nakonec se rozhodla, že přece jen nabídku přijme. Tím pro ni začala velká výzva.

Ačkoliv StarDance na televizních obrazovkách ještě není, Jana Paulová už má za sebou náročné chvíle plné dřiny. Během trénování už totiž stihla zhubnout několik kilogramů, kromě toho ji ale trápí i velké bolesti.

„Cítím se nabitá úžasnou energií, strašně mě to baví, tělo mě bolí, ale ta radost to zatím válcuje. Když je ta bolest uprostřed noci nesnesitelná, tak si namažu strategické body, které by mi mohly vadit v tanci, a to mi vždycky chvilku pomůže,“ prozradila herečka pro deník Blesk.

Herečka ale své účasti ve StarDance rozhodně nelituje. Moc dobře totiž ví, že by se podobná příležitost už nemusela opakovat. Bolesti se tak snaží řešit různě, úlevu hledá už i v konopí. „Kdybych teď někam letěla, tak by mě asi pronásledovali psi, co hledají drogy, protože si nohy mažu různýma konopnýma mastičkama. Asi bych se mohla dostat do velkých problémů,“ práskla na sebe se smíchem Paulová.

Pro portál Extra herečka prozradila, že už zhubla přibližně 8 kilogramů. Toho docílila pravidelným pohybem, kterého má nyní při každém tréninku víc než dost.

Zdroj: Autorský text, redakce Reponse, Blesk, Expres, Extra; Náhledová fotografie: David Sedlecký/Wikimedia Commons (CC BY 4.0)