Agáta Hanychová přišla po Pepínovi i o manažerku Beu: Ta přitom randí s Vincentem

Agáta Hanychová

Influencerka Agáta Hanychová se v poslední době naplno opřela do své kariéry na sociálních sítích. Není to zas tak dávno, co u Agáty skončil její manažer Pepíno, který jí pomáhal nejen se sociálními sítěmi, ale i s různým natáčením. Hanychová si rychle našla náhradu, i ta u ní ale nyní končí.

Agáta Hanychová je na sociálních sítích aktivní denně, navíc má i jeden z nejúspěšnějších podcastů, který natáčí společně s Ornellou Koktovou. Do toho pečuje o tři děti a je zřejmé, že to všechno nemůže stíhat sama. I proto jí poslední dobou se sociálními sítěmi pomáhala její manažerka Bea Mandoková. Ta ale podle všeho nyní končí.

Bea údajně nezvládá pracovní povinnosti dohromady se školními povinnostmi, takže se rozhodla spolupráci s Agátou ukončit. Jelikož ale randí s jejím bratrem Vincentem Navrátilem, budou spolu stále v kontaktu.

Bea přitom zpočátku u početné fanouškovské základy Agáty Hanychové příliš oblíbená nebyla. Lidé se do ní pouštěli a nelíbil se jim ani její hlas. Agáta to později označila za hloupé, protože lidé bezdůvodně kritizovali mladou holku.

Je velmi pravděpodobné, že si Agáta v blízké době najde za Beu náhradu, stíhat všechny pracovní povinnosti je pro ni určitě náročné.

Zdroj: Autorský text, redakce Reponse, Expres, Extra; Náhledová fotografie: Pavel Gwužď/NextFoto.cz