Jan Kraus a Ivana Chýlková s rodinou mají kde relaxovat: Za Prahou vlastní rovnou několik chaloupek

Ivana Chýlková, Jan Kraus

Moderátor Jan Kraus a herečka Ivana Chýlková nejraději odpočívají na chalupě v přírodě, kde nejen o víkendech poctivě dobijí sílu na další pracovní povinnosti. Kousek za Prahou vlastní několik chaloupek, aby měla celá rodina maximum soukromí.

I když se Jan Kraus objevuje v televizi každý týden, své soukromí si pečlivě střeží. Ačkoliv se on sám snaží ze svých hostů v pořadu Show Jana Krause dostat peprné informace o jejich soukromí, to jeho je údajně docela nezábavné. Moderátor totiž nejraději tráví svůj volný čas odpočinkem na chalupě. Jednou ročně se na venkově sejdou i s jeho sourozenci, kteří nežijí v Česku.

„My se většinou sjedeme kousek od Prahy na venkově. Na ta naše setkání potřebujeme klid, takže je tam chalupa, kterou mají moji bratři, pak je tam chalupa, ve které hospodaří mí nejstarší kluci a pak tam máme chalupu ještě já s Ivankou,“ přiznal Jan Kraus už před lety v pořadu České televize. Je tedy jisté, že rodina má perfektní místo pro ničím nerušený odpočinek, vlastní totiž rovnou několik nemovitostí.

Jan Kraus
Jan Kraus | Foto: Pavel Gwužď/NextFoto.cz

Ivana Chýlková začala chalupu využívat naplno až v době covidové pandemie, kdy přišel únik do přírody nejvíce vhod. Tehdy si podle portálu Novinky užívala i práci na zahradě a kolem domu, to jí ale dlouho nevydrželo. Jelikož není příliš dobrá zahradnice, nechala tyto povinnosti raději jiným. „Původně jsem měla tendenci, že bych si zahradu řídila sama, ale bohužel plevel vyhrál. Takže jsem to vzdala, máme zahradníka a pro mě pohoda spočívá v tom, že si s kafem procházím různé stromy a rostliny,“ svěřila se herečka.

Zdroj: Autorský text, redakce Reponse, Dotyk, Téma, Novinky; Náhledová fotografie: David Sedlecký/Wikimedia Commons (CC BY 4.0)