Agáta Hanychová se smíchem přiznala, že podváděla Prachaře i Soukupa: S Dopitou jsem spala celou dobu

Agáta Hanychová, Miroslav Dopita

Trochu se zdá, že si snad Agáta Hanychová některé své proslovy musí vymýšlet, aby zůstala být stále kontroverzní osobou, která denně překvapuje. Nedávno s naprostou lehkostí přiznala, že s Miroslavem Dopitou spala i v době, kdy spolu netvořili pár. Influencerka však byla téměř vždy ve vztahu.

Agáta Hanychová se s Miroslavem Dopitou rozešla už asi před deseti lety. Mezitím se provdala za Jakuba Prachaře, s tím se následně rozvedla a pak měla spoustu milostných aférek, ze kterých si dělalo legraci snad celé Česko. Nakonec byla ve vztahu s Jaromírem Soukupem, se kterým má dceru Rozárku. Nejspíš nikdo nečekal, že mezitím stihla udržovat milostný vztah i s Miroslavem Dopitou.

Když se redakce eXtra Agáty a Mirka zeptala, jaké bylo navázání intimního vztahu po tolika letech, jejich odpověď šokovala asi úplně všechny. „My jsme spolu spali celou dobu,“ smála se Agáta. „Já nic nevím, já si nic nepamatuji,“ řekl pobavený Dopita. Ačkoliv to manželům nejspíš přišlo velice vtipné, v očích mnoha fanoušků nejspíš hluboce klesli. Takové věci se zkrátka nedělají a rozhodně by se tím neměli chlubit veřejně. To by však nebyla Agáta, kdyby něco takového neprozradila rovnou celému národu.

Není překvapením, že se tato informace velmi rychle dostala i k Jaromíru Soukupovi, o kterém se říká, že se nedokázal smířit s Agátinou svatbou. Influencerka totiž oznámila návrat k Dopitovi jen pár týdnů po rozchodu se Soukupem, po pár měsících se za něj i provdala. Jaromír Soukup běsnil, ačkoliv ho tato informace nejspíš už ani nepřekvapila. „Vyjadřování odsouzeného drogového dealera Dopity a paní Dopitové je mimořádně nechutné dlouhodobě. Dnes překročili hranici představitelného,“ sdělil svůj názor redakci TN.

Mnozí fanoušci se domnívají, že chování Agáty Hanychové bude mít negativní vliv zejména na její děti. Na sociálních sítích často vyjadřují své obavy, Agáta však na tyto komentáře nijak nereaguje.

Zdroj: eXtra, TN, Reponse; Náhledová fotografie: Pavel Gwužď/NextFoto.cz