Rychlý Caesar wrap, který si budete chtít připravovat každý den

a black plate topped with a burrito and a salad

Caesar salát je rychlé a oblíbené jídlo, které připravíte během chvilky. Vyzkoušet můžete i variantu v tortile, kterou si můžete pohodlně vzít třeba i do práce nebo na výlet.

Salát Caesar si můžete připravit doma včetně zálivky, klidně si ale můžete ušetřit čas a koupit si hotový dresink v obchodě. Maso do wrapu si můžete osmažit, uvařit a nebo si koupit hotové kuře, pokud se vám nechce připravovat. Pak už zbývá hlavně salát, parmezán a krutony. Jak si wrap připravit krok za krokem?

Pro přípravu budete potřebovat čtyři tortily, půl šálku (vařeného) kuřecího masa, 2 šálky nakrájeného římského salátu, 1/3 šálku Caesar dresinku, 1/4 šálku čerstvě nastrouhaného parmezánu, 1/2 šálku krutonů, sůl a pepř. Pokud máte rádi rajče, můžete jej nakrájet na malé kostičky a do salátu přidat také.

Všechny ingredience smíchejte ve velké míse a snažte se, aby se všechny ingredience promíchaly. Tortily si rozložte a položte na ně listy salátu. Poté vzniklou směsí naplňte tortily tak, abyste měli dostatek místa na její srolování. Pak už můžete tortily rozříznout na polovinu a nebo je podávat vcelku. V lednici vám vydrží až dva dny – doporučujeme je zabalit do potravinové fólie. 

Caesar wrap si zamilujete. Je to snadný způsob, jak si připravit oběd či večeři během chvilky. Vyzkoušíte ho také?

Zdroj: Autorský text, redakce Reponse, Simply Recipes, Tastes Better from Scratch; Náhledová fotografie: Advocator SY/Pexels